Cottage in the Chilterns   For the reimbursement of this Grade II Listed Cottage in the Chilterns, Crawford and Gray Architects / Galata Studio develop a sensitive approach to create visual axis, improve circulation and add much needed storage services spaces, whilst minimising the impact of the historic fabric of the building. After defying the main layout and key items - like the staircase and the family room - the client followed directly both the construction works and the interior decoration and furnishing works.

Cottage in the Chilterns

For the reimbursement of this Grade II Listed Cottage in the Chilterns, Crawford and Gray Architects / Galata Studio develop a sensitive approach to create visual axis, improve circulation and add much needed storage services spaces, whilst minimising the impact of the historic fabric of the building. After defying the main layout and key items - like the staircase and the family room - the client followed directly both the construction works and the interior decoration and furnishing works.

cottage in chilterns 6.jpg
cottage in chilterns 2 .jpg
cottage in chilters 3 .jpg
  Cottage in the Chilterns   For the reimbursement of this Grade II Listed Cottage in the Chilterns, Crawford and Gray Architects / Galata Studio develop a sensitive approach to create visual axis, improve circulation and add much needed storage services spaces, whilst minimising the impact of the historic fabric of the building. After defying the main layout and key items - like the staircase and the family room - the client followed directly both the construction works and the interior decoration and furnishing works.
cottage in chilterns 6.jpg
cottage in chilterns 2 .jpg
cottage in chilters 3 .jpg

Cottage in the Chilterns

For the reimbursement of this Grade II Listed Cottage in the Chilterns, Crawford and Gray Architects / Galata Studio develop a sensitive approach to create visual axis, improve circulation and add much needed storage services spaces, whilst minimising the impact of the historic fabric of the building. After defying the main layout and key items - like the staircase and the family room - the client followed directly both the construction works and the interior decoration and furnishing works.

show thumbnails