Campden Hill Road
Campden Hill Road

This Victorian property was refurbished and extended to allow for the provision of a large open dining space which directly faced the mature garden. 

The extension design was layered with both opaque and clear glass to command attention to the garden but create more private route to walk up to the raised terrace above. The extension was given a green roof which fits in well with both the existing house, which lies within a Conservation Area, and the foliage of the rear planted spaces.

The interior was sensitively restored with a careful choice of finishes to complement the client's furniture and artwork.

_MG_1416.jpg
_MG_1772.jpg
_MG_2171.jpg
_MG_2183.jpg
_MG_1203.jpg
_MG_1567.jpg
_MG_1815.jpg
_MG_1793.jpg
_MG_1065.jpg
_MG_1310.jpg
Campden Hill Road
_MG_1416.jpg
_MG_1772.jpg
_MG_2171.jpg
_MG_2183.jpg
_MG_1203.jpg
_MG_1567.jpg
_MG_1815.jpg
_MG_1793.jpg
_MG_1065.jpg
_MG_1310.jpg
Campden Hill Road

This Victorian property was refurbished and extended to allow for the provision of a large open dining space which directly faced the mature garden. 

The extension design was layered with both opaque and clear glass to command attention to the garden but create more private route to walk up to the raised terrace above. The extension was given a green roof which fits in well with both the existing house, which lies within a Conservation Area, and the foliage of the rear planted spaces.

The interior was sensitively restored with a careful choice of finishes to complement the client's furniture and artwork.

show thumbnails