Portland Road, Notting Hill
Portland Road, Notting Hill

This is the renovation of an existing building located in a Conservation area using sustainable building solutions. 

The existing restricted footprint of the house led to an extensive remodelling of the four internal floors and roof to create an open, modern solution which allowed the passage of natural light to enter the centre of the building. A new extension makes way to a larger kitchen space by freeing up the lower ground floor whilst enhancing the view into the rear courtyard with a green planted wall which can be seen from all levels of the property.

residential townhouse 2016-48.jpg
residential townhouse 2016-49.jpg
residential townhouse 2016-50.jpg
Portland Road, Notting Hill
residential townhouse 2016-48.jpg
residential townhouse 2016-49.jpg
residential townhouse 2016-50.jpg
Portland Road, Notting Hill

This is the renovation of an existing building located in a Conservation area using sustainable building solutions. 

The existing restricted footprint of the house led to an extensive remodelling of the four internal floors and roof to create an open, modern solution which allowed the passage of natural light to enter the centre of the building. A new extension makes way to a larger kitchen space by freeing up the lower ground floor whilst enhancing the view into the rear courtyard with a green planted wall which can be seen from all levels of the property.

show thumbnails